Anamaria Vasile

Monica Gabor, mamă pentru a doua oară, cu Mr. Pink?!

De ani buni, Monica Gabor trăiește o minunată poveste de dragoste alături de Mr. Pink. Din urma căsniciei cu Irinel Columbeanu, bruneta are o fetiță, pe Irinuca, iar fiul lui Mr. Pink este ca propriul copil pentru ea.

Însă, se pare că Monica Gabor și-ar dori cu ardoare să se bucure și de un rod al iubirii ei cu Mr. Pink. Singurul lucru care i-ar lipsi ar fi un copil alături de bărbatul care o face atât de fericită, susțin surse apropiate.

„Monica Gabor vrea să se căsătorească cui Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales că, deja, se consideră o familie. Ea are grijă de Irina și de băiețelul lui Mr. Pink, fără să facă nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodăriei cu responsabilitate și se înțelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, după ce au avut o perioadă mai dificilă, o perioadă în care Monica Gabor a părea că duce dorul României, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite și visează la momentul în care îi va da vestea că este însărcinată”, a explicat o sursă, conform wowbiz.ro.