Anamaria Vasile

Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj emoționant. Uite ce a avut de spus vedeta despre mama ei

Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta i-a mulțumit mamei sale, pe pagina de socializare, pentru tot ce a făcut pentru ea.

„La mulți ani, mama mea dragă!!! Îți mulțumesc pentru dragostea necondiționată de care dai dovadă de fiecare dată, pentru suportul și răbdarea cu care ne-ai crescut și pe mine și pe nepoții tăi, pentru lecțiile de viată, tărie și caracter, pentru ca ne-ai învățat mereu că viața e frumoasă, ca adevărul iese mereu la iveala și ca orice problema are și o solutie! Te iubesc și îmi doresc să ai o viata cât mai lungă și o bătrânețe senină și linistită! Să te țină Dumnezeu sănătoasă! Mă mândresc cu mama mea!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

În urmă cu ceva timp, Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o intervenție chirurgicală, din cauza unei plase pe care medicii i-au pus-o în urmă cu cinci ani s-a rupt și s-a agățat de intestine.

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează. De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând”, a mărturisit fosta soție a lui Silviu Prigoană.