Anamaria Vasile

Povestea fostei actrițe de filme pentru adulți care crește singură 14 copii. Opt dintre ei sunt gemeni

Nadya Suleman, poreclită „Octomama”, a devenit una dintre cele mai cunoscute mame din lume, după ce a născut octupleți concepuți prin fertilizare in vitro în 2009. Cei opt frați gemeni au împlinit 10 ani, împreună cu ceilalți șase frați, sunt crescuți doar de mama lor care este singură. De altfel, Nadya a vorbit despre momentul în care a fost nevoită să joace în filme pentru adulți pentru că era falită.

În urmă cu 10 ani, Nadya era mama a patru copii, patru băieți și două fiice. Pe 26 ianuarie 2009, ea a adus pe lume opt copii. Femeia din Statele Unite a fost criticată vehement pentru că are prea mulți copii și că nu-și permite să aibă grijă de ei corespunzător, notează Fox News. Nadya Suleman a vorbit despre cât de greu este să crească singură 14 copii și a mărturisit că regretă că a intrat industria filmelor pentru adulți, fiind nevoită să câștige bani pentru a-și îngriji copiii.

În vârstă de 43 de ani, Nadya spune că în fiecare lună are nevoie de 5.000 de dolari pentru ca ea și cei 14 copii ai ei să trăiască, iar ajutoarele de la stat, în valoare de 1.500 de dolari, nu sunt suficiente. Femeia din Statele Unite a mărturisit că în 2012 a devenit actriță în filmele pentru adulți pentru industria pornografică era la acel moment singura care o acceptase. „Nu mă mai puteam întreține. Interviurile pentru un loc de muncă nu veneau așa cum îmi doream și nu putea munci cu normă întreagă. Am prea mulți copii”, a declarat Nadya într-un interviu pentru o televiziune din Australia.

Nadya a povestit că era nevoită să facă și striptease. A mărturisit că s-a oprit în momentul în care a găsit-o pe fiica ei de 10 ani jucându-se cu pantofii cu toc înalt. „Am luat perechea de pantofi și am aruncat-o”, a spus ea. Potrivit Fox News, Nadya are acum un job part-time, de consiliere. Prioritatea sa sunt cei 14 copii. Octupleții, șase băieți și două fetițe – Noah, Maliyah, Isaiah, Nariyah, Jonah, Makai, Josiah și Jeremiah – sunt la gimnaziu. Ceilalți 6 frați mai mari sunt adolescenți.