Anamaria Vasile

Andreea Esca, reacţie virulentă în urma unor ştiri false despre ea: „Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu? Nu înţeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii“

Andreea Esca a denunţat, printr-un mesaj pe Facebook, un fake news despre ea. Prezentatoarea avertizează românii să nu se lase păcăliţi de o asemenea „escrocherie“.

Andreea Esca a avut o reacţie virulentă după ce a aflat că în mediul online circulă mai multe ştiri potrivit cărora ar avea o afacere cu pastile pentru slăbit.

Vedeta Pro TV avertizează românii să nu se lase păcăliţi şi a avut un mesaj dur la adresa celor care răspândesc ştirile false.

„Văd pe Facebook o mulţime de postări despre mine care am nu ştiu ce afacere cu produse de slăbit! Şi acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o ştire falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsaţi păcăliţi! Chiar şi după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înţeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simţ. Oare au şi ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?“, a scris jurnalista pe pagina personală de Facebook.