Anamaria Vasile

Îți mai amintești de Lidia Buble când s-a lansat? Vedeta avea cu aproape 20 de kilograme mai mult

Lidia a uimit pe toată lumea cu aspectul ei fizic, reuşind să slăbească 15 kilograme. “Am slăbit 15 kg, dar nu ţinând cură, Doamne fereşte! Nu vreau să mai slăbesc. Am ajuns la 45 de kg. Începuseră să mi se vadă foarte tare coastele şi au scris că e anorexie. Nu cred că e anorexie”, povestea în urmă cu an într-un interviu Lidia.

Cântăreaţa spune că, din cauza faptului că munceşte foarte mult, sunt zile în care nu reuşeşte să mănânce. ’’La unul dintre concerte mi s-a făcut rău pe scenă şi n-am mai putut conti nua concertul şi am plecat la ultima piesă. Am avut nevoie de nişte intervenţii medicale”, a mai adăugat e.

Lidia Buble, pusă la slăbit pe internet! Iubita lui Răzvan Simion a dat replica: „Grasă și sexy”

Lidia Buble a fost pusă la slăbit pe Internet! Cântăreața a postata o fotografie din care pare că a luat în greutate, iar unul dintre fanii săi i-a comentat imediat. „Te-ai îngrășat”, a fost replica acestuia. Lidia Buble a fost apărată imediat de una dintre admiratoarele sale. „Și cum ai vrea să arate? Ca o anemică? Mai bine cu câteva kilograme în plus şi sănătoasă, decât bolnavă şi cu pastilele după ea. Oricum e înaltă şi nu se vede, dar poza asta a fost făcută într-un anume fel, poziția pe care o are şi culoarea neagră transmit o iluzie, că e grasă.”, a fost susținută Lidia Buble

Cântăreața a intrat și ea în joc și a replicat.„Grasă și sexy😜”, a răspuns iubita lui Răzvan Simion. Artista are însă de partea ei fanii. „E o bluza modernă pe care Lidia o poarta si arata grasuta.”, i-a luat apărarea un alt utilizator. Cert e că Lidia Buble nu s-a supărat.