Anamaria Vasile

Insula Iubirii – sezonul 5 – episodul 8. Seara despărțirilor și a pasiunii: „Dă-mi foarfeca să-mi tai brățara. S-a terminat”

Încă un cuplu s-a destrămat în episodul al optulea din sezonul 5 al reality-show-ului, Insula Iubirii. Imaginile de la Bonfire au oferit dovezi clare pentru o despărțire anunțată. Într-o seară a provocărilor, am asistat la câteva momente incitante în care au fost implicate mai multe persoane.

Ziua a început neașteptat pentru Aurel, care și-a revăzut marea dragoste într-o postură nouă. Alexandra a sosit în Thailanda pe post de ispită, însă fără ca fostul său iubit să aibă habar despre strategia pusă la cale.

Șoc pe Insula Iubirii. Aurel primește o vizită incredibilă: Tu, aici? Ce cauți? Pleacă acasă! Nu știu de ce ai venit…

În ciuda vorbelor, concurentul a fost vizibil stânjenit și incitat de prezența Alexandrei, iar o reînnodare a relației dintre cei doi nu mai pare ceva imposibil după revederea din exoticul stat asiatic.

Fetele trăiesc fiecare moment la maxim, iar Denisa pare decisă să îl cucerească pe Andi cu orice preț. Momentele intime dintre cei doi lasă senzația că o pasiune fabuloasă poate exploda între cei doi, însă lucrurile nu sunt atât de simple pentru că pe fir mai sunt și alte concurente, care râvnesc la senzuala ispită masculină.

Scene erotice la hotelul fetelor de pe Insula Iubirii. Denisa s-a dezbrăcat și a început să-l atingă pe Andi în locurile intime!

Momentul cel mai trist al zilei este cel în care Geanina află adevărul despre iubitul său. Imaginile în care Costas își exprimă gândurile despre noua sa pasiune o fac pe tânără să ia o decizie radicală: „Ajută-mă să-mi tai brățara”, îi spune Geanina lui Radu Vâlcan, dezamăgită de felul în care iubitul său se comportă în lipsa sa.

Tot la Bonfire și tot în fața unor imagini dure, Gia rezistă incredibil și continuă să-i acorde credit lui Bogdan, considerând că scenele pasionale dintre partenerul său de viață și ispite sunt banalități peste care poate trece fără probleme.

Imaginile incredibile cu Bogdan nu o conving pe Gia! Săruturile nu sunt suficiente pentru a strica o relație puternică!

În tot acest timp, în cursa pentru cucerirea inimii lui Andi intră și Geanina. Urmează niște scene interzise minorilor în care există trei protagoniști dezinhibați și deciși să-și trăiască viețile la maximum.

Scene senzuale la Minitel. Sărut în trei la resortul fetelor. Cine sunt cele două fete care au acceptat să-i ofere un moment de neuitat ispitei Andi

Seara se încheie cu o scenă mai puțin așteptată. Diana și George se retrag în cameră, acolo unde se petrec lucruri, care depășesc sfera prieteniei.