Anamaria Vasile

Delia a dezvăluit tot. De ce nu face, de fapt, copii

Suprasaturată de aceeași întrebare pe care publicul nu încetează să o adreseze, Delia abordează subiectul copiilor în emisiunea Oanei Turcu de pe Antena Stars. Frumoasa cântăreață roagă fanii să înceteze cu aceste întrebări, dând dovadă de un maniere proaste – „poate că am o boală și mă puneți într-o situație neplăcută„, declară artista.

Întrebată de un milion de ori „când va face copii?”, Delia abordează în sfârșit acest subiect în cadrul unei discuții alături de Oana Turcu și confirmă faptul că nu dorește să facă. Mai mult de atât, artista roagă publicul să înceteze cu aceste întrebări, ca urmare a faptului că pot atinge un subiect extrem de sensibil din viața unei persoane, chiar fără intenție.

„Vă sfătuiesc să nu mai întrebaţi. Este ceva din intimitatea omului şi ţine de bună creşetere. Un copil fac…atunci când vreau. E vorba de sănătate şi poate la un moment dat o să daţi de un om care nu poate. Poate sufăr de o boală rară sau de o boală comună. Poţi pune oamenii într-o situaţie jenantă”.

Cântăreața are o carieră de succes și este fericită alături de soțul său. În pofida acestui lucru, se pare că fanii nu o iartă și continuă să o agaseze cu subiectul copiilor.

Mama sa declară următorul lucru: „Noi discutăm de mult timp lucrurile cu nepoţeii. Probabil Dumnezeu vrea să le rânduiască să vină altcândva. Dumnezeu are alte planuri, nu ştiu ce să zic. De obicei lucrurile cu ea s-au întâmplat când au fost să fie, nu când a vrut ea”.