Anamaria Vasile

PE CHELOO ÎL ȘTIE TOATĂ LUMEA, DAR SĂ VEZI CUM ARATĂ IUBITA JURATULUI DE LA ANTENA 1. CU EA ȘI-A REFĂCUT VIAȚA DUPĂ DIVORȚUL DE SOȚIA CARE AVEA PROBLEME CU DROGURILE

Viața lui Cătălin Ștefan Ion sau Cheloo, așa cum îl cunoaște toată lume, se desfășoară într-o discreție totală. Puțini sunt cei care știu că artistul a divorțat de Daniela Niculescu, fosta sa soție, și are o nouă iubită, cu care are și o fetiță.

Acesta a ales întotdeauna să își țină familia departe de ochii presei și se pare că artistul duce o viață fericită alături de partenera sa. Recent, Cheloo a concurat, pentru prima dată alături iubita sa, la Campionatul Național de Rally Raid din Munții Rodnei, eveniment ce s-a desfășurat la Bistrița.

Pasionat de motoare și adrenalină, artistul a participat la Bistrița, la doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid. Traseul a avut o lungime totală de 480 km, cupa adresându-se atât profesioniștilor cât și amatorilor acestui sport. Rapper-ul a luat startul ca și pilot, iar iubita sa, Daniela Moraru, alături de care rapperul apare rar în public, a participat alături de el în această cursă, ca și navigator.