Anamaria Vasile

Pastramă și mama lui au „uitat” să își plătească facturile și au fost dați în judecată! Ce urmează să se întâmple cu soțul lui Brigitte

Ai crede că cineva ca Florin Pastramă n-ar avea probleme cu banii sau datoriile, însă nu asta o arată un registrul legal. Se pare că atât proaspătul soț al Brigittei Sfăt, cât și mama lui, au „uitat” să își achite niște facturi.

Potrivit unui proces care a avut loc în anul 2017, Florin Pastramă a fost dat în judecată pentru neplata facturii de apă și canalizare, scrie spynews.ro.

„Obligă pârâtul sa achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei – reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei – cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Data în Camera de Consiliu și pronunțată în ședință publică”, se arată în decizia Judecătoriei Buftea.

De asemenea și mama lui a fost dată în judecată, în anul 2018, pentru că nu a plătit facturile firmei care se ocupă de strângerea de gunoaie, în Voluntari. În total, datoriile lui Florin Pastramă și ale mamei sale au însumat 726 de lei.

Loading...