Anamaria Vasile

Andreea Balan despre cum isi va creste fetitele: „Mi se pare o prostie sa cumperi copilului haine de brand”

Andreea Balan mai are putin si va fi deveni mamica a doua oara, dar se pare ca nu le va rasfata prea tare pe fetitele sale.

Cantareata a marturist ca vrea sa-si invete micutele sa nu fie dependente de ea, iar cand vor creste sa fie capabile sa se descurge singure. Si nici nu se vor scalda in genti si pantofi de firma.
Andreea considera ca este o mare prostie sa cumperi haine de brand copiilor de la varste fragede.

„Eu sper sa nu existe certuri, discutii si gelozii intre ele. Nu vor incepe cu genti si pantofi. Nu o sa le arat eu si nu o sa le invat cu genti si pantofi, pentru ca nici eu nu sunt asa. Nu sunt o impatimita a shopping-ului sau innebunita dupa tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare ca este o prostie ca parintii sa arate si sa ofere brand-uri copiilor. Stai putin sa munceasca si sa-si cumpere singuri. Pana la 20 de ani le oferi chestii normale, firesti. Daca vor sa-si cumpere brand-uri, genti si asa mai departe, masini scumpe, sa-si cumpere ei. Daca ii inveti asa, se vor trezi la 20 de ani ca nu se vor descurca in viata. Nu vor depinde de mine, pentru ca nu vreau sa muncesc toata viata ca sa cresc copii,” a declarat Andreea Balan pentru VIVA.