Anamaria Vasile

Alex Chipciu se pregăteşte să devină tată pentru a patra oară! Primele imagini cu soţia fotbalistului însărcinată

Veste mare în lumea fotbalului românesc! Alex Chipciu (30 de ani) se pregăteşte să devină tată pentru a patra oară! Paparazzii Spynews.ro au primele imagini cu soţia fotbalistului însărcinată.

Alex Chipciu este pus pe fapte mari! Tată a trei fete, fostul mijlocaş de la FCSB aşteaptă venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al său. Recent, Andreea, nevasta internaţionalului român, şi-a etalat burtica în Capitală.

Îmbrăcată într-un tricou alb şi în jeanşi, femeia a coborât de la volanul bolidului său de lux şi s-a îndreptat spre o cofetărie. Nu după mult timp, soţia lui Alex Chipciu a ieşit cu o cutie plină cu prăjituri, semn că o apucaseră poftele. Nici nu e de mirare! Andreea are o burtică mare, de toată frumuseţea!

Bucuroasă că a găsit dulciurile pe care le dorea, nevasta lui Alex Chipciu a mers direct acasă. Acolo, departe de ochii curioşilor, evident, femeia a dat iama în delicioasele prăjituri.

Are viitorul incert

În timp ce pe plan familial o duce excelent, Alex Chipciu are probleme în cariera de fotbalist. Recent, mijlocaşul şi-a încheiat socotelile cu Sparta Praga, grupare la care a fost împrumutat de Anderlecht Bruxelles. Cum oficialii clubului belgian nu doresc să-l păstreze în lot pentru sezonul viitor, fostul star de la FCSB trebuie să-şi găsească rapid o echipă pentru care să evolueze.

Laszlo Boloni a încercat să-i dea o mână de ajutor lui Alex Chipciu, însă mijlocaşul a refuzat să meargă la Royal Antwerp, formaţie pregătită de antrenorul român. Mai mult, internaţionalul nostru nu vrea să audă nici de o eventuală revenire în fotbalul românesc. „Cred că e exclusă Liga I”, a declarat, recent, Alex Chipciu.

Până acum, Alex Chipciu a evoluat pentru FC Braşov, Forex Braşov, FC Brăila, FCSB, Anderlecht Bruxelles şi Sparta Praga. Pentru echipa naţională, mijlocaşul a jucat de 43 de ori şi a marcat 5 goluri. În acest moment, internaţionalul român este cotat la 2,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.