Anamaria Vasile

Mihai Petre, moment adorabil alături de fetițele lui. Cum se înțeleg surioarele

Mihai Petre este un tătic împlinit și fericit! Are tot ce își dorește din punct de vedere profesional, însă viața de familie este cea care îi aduce mereu un zâmbet larg pe față. Coregraful a publicat o imagine adorabilă în care apare alături de cele două fetițe ale sale, iar internauții s-au declarat cuceriți pe deplin de frumusețea micuțelor.

Deși este destul de discret în privința vieții sale de familie, Mihai Petre nu ratează totuși ocaziile în care se poate mândri cu fetițele lui pe rețelele de socializare. Juratul de la Românii au talent radiază de fericire în preajma micuțelor lui, mai ales de când a venit pe lume și Ariana, mezina familiei. Coregraful are o un mariaj fericit alături de Elwira Petre, care l-a făcut pe acesta tătic pentru a doua oară în luna august a anului 2018.

Mihai Petre a publicat în mediul online o imagine adorabilă alături de cele două fetițe ale sale, în timp ce le ținea tandru în brațe. Momentul emoționant tată-fiice surprins de aparatul de fotografiat a fost și mai captivant, având în vedere că, din imaginea în cauză, se poate observa că fetițele se înțeleg foarte bine, Catinca încercând să își îmbrățișeze și ea surioara mai mică.