Anamaria Vasile

Mariana Ionescu Căpitănescu, drama care a marcat-o pentru totdeauna! I-a murit un frate și a avut o copilărie chinuită

Mariana Ionescu Căpitănescu nu a avut mereu o viață ușoară. Din contră, îndrăgita artistă de muzică populară a avut o copilărie extrem de grea, marcată de lipsuri, dar și de evenimente neplăcute.
În urmă cu ceva timp, Mariana Ionescu Căpitănescu a povestit totul despre drama care i-a marcat copilăria. Cântăreaţa de muzică populară are cinci fraţi şi cea mai mare dramă provine din familie. A trăit clipe groaznice atunci când în urmă cu 13 ani, unul dintre fraţii ei a murit. „Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei. Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână. Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă.

Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă. Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani. A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul. A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii. În 2005 s-a întâmplat, iar mama e foarte afectată şi acum. Este o poveste foarte tristă”.

[rssposition position="1585321041" template="lista"]
Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1585321047" template="doua-coloane"]