Anamaria Vasile

Diana Belbiţă, dezvăluiri despre relaţia cu Marius de la „Ferma“: „Lumea mereu vorbeşte şi critică“

S-au cunoscut la „Ferma. Un nou început“, au legat, în primul rând, o relaţie foarte strânsă de prietenie, însă despre Diana Belbiţă şi Marius Crăciun s-a spus că vor merge chiar mai departe şi vor forma un cuplu.

Chiar dacă niciunul dintre cei doi foşti concurenţi ai show-ului de la Pro TV nu a vrut să vorbească despre o posibilă relaţie de iubire, presa tabloidă a afirmat că Diana şi Marius au format un cuplu cât timp au fost la „Ferma“ 2019, după care, odată ajunşi din nou în lumea reală, s-au despărţit.

După ce zvonurile s-au intensificat, Diana Belbiţă a dorit însă să facă lumină în acest caz şi a postat pe Facebook un mesaj pentru toţi cei care sunt curioşi în ce relaţii a rămas cu Marius Crăciun.

„Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea „Tu şi Marius formaţi un cuplu?”. Eu si #Marius păstrăm legătura şi după #FERMA , aşa cum mi se pare şi normal. Nu o să dau mai multe explicaţii pentru că lumea mereu vorbeşte şi critică. Aşa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer sa fie doar pentru noi. #mylifemyrules“, a scris Diana Belbiţă pe internet.