Anamaria Vasile

A început RĂZBOIUL „divelor” din showbiz-ul românesc. Loredana Chivu vs. Vica Blochina. Motivul este INCENDIAR

Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc apelează la bisturiu pentru a-și menține frumusețea cât mai mult timp. Fie că vorbim de implanturi mamare, injecții cu acid hyaluronic, botox sau liposucție, vedetele nu se dau în lături de la nimic.

Pentru că mai multe femei și-au mutilat corpul acceptând să-și bage proteze siliconice, acum vedetele dau buzna să-și injecteze lichid fesier din propria grăsime. Este și cazul Vicăi Blochina, fosta prezentatoare de la PRO TV care și-a rotunjit posteriorul cu cinci kilograme din propria grăsime, în timp ce Loredana Chivu rămâne „abonată” la lichidul-minune. Amândouă își afișează cu mândrie rezultatele intervențiilor pe conturile de socializare.

În luna ianuarie a acestui an, Loredana a repetat procedura de injectare fesieră. iar fosta iubită a lui Victor Pițurcă și-a lăsat posteriorul pe mâna medicilor esteticieni. Luna trecută și-a injectat cinci kilograme de grăsime în fese.

În toată marea aceasta de silicoane, doar Doar Oana Zăvoranu a renunțat la implantul de silicon! Ea și-a propus să revină la formele pe care la avea înainte de naștere, și a decis să renunțe definitiv la implantul de silicon. Cu această ocazie, vedeta a lansat o nouă modă, „toate fetele să își scoată silicoanele”.

„Eh! Cum să am o talie de Somalia și de aici să pornească așa un @#$& mare. Și când mergi, te uiți în spate și te întrebi dacă e al meu. Deci, cum îți iei un jeans care să te cuprindă aici și mai departe tot @3$%, toată motoalca așa. Ai văzut cum le trage c*&^l așa în spate? Când au motoalca mare aici în spate și își pun bidoanele, nu ți-e frică că-și pierd echilibrul.

Și fii atent, nimeni nu se mai ocupă de glezne. Tu ai observat treaba asta? Au grija în partea de sus și jos vezi un bulumac de gleznă. La mine, o sa vezi vara, sunt o silfidă. Sunt un cal de rasă. Sau nu au grijă de genunchi, le vezi cu niște genunchi d-ăia revărsați. Frate, în primul rând, dă-te cu un pic de cremuță”.