Anamaria Vasile

Irina Loghin a suferit un accident vascular! Ce i-au făcut medicii: “Eram foarte stresată”

Cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin a povestit cum a ajuns de urgență la medic în urmă cu cinci luni din cauza unor suspiciuni de accident vascular! Artista s-a simțit foarte rău, după o noapte petrecută la un eveniment unde a cântat și s-a stresat toată noaptea.

Irina Loghin a sunat la medicul de familie, care a trimis-o de urgență la medicul neurolog, deoarece avea toate simptomele unui accident vascular. „Accidentul vascular vine hoțește. Eram după o noapte pierdută, foarte stresată. Nu prea îți dai seama de pericol. Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura prima dată cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul.=

Mi s-a  spus «Mergeți de urgență la neurolog, că nu e de noi». Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni.