Anamaria Vasile

4 semne că te iubește chiar dacă nu ți-o spune

Atunci când te îndoești de cel de lângă tine, ascultă-ți inima. Ea este capabilă să descifreze glasul iubirii chiar și când acesta folosește un limbaj diferit de cel al cuvintelor.

De multe ori, avem tendința să credem că dacă cineva nu ne arată dragostea așa cum ne dorim noi, nu ne iubește. Câtă vreme ne agățăm de imaginea noastră despe iubire, fără să ne deschidem inima și să fim pe deplin în momentul prezent, riscăm să trecem pe lângă cel alături de care fericirea pe care o simțim deja în sufletul nostru s-ar putea multuplica la plus infinit.

Atunci când te îndoești de cel de lângă tine, ascultă-ți inima. Ea este capabilă să descifreze glasul iubirii chiar și când acesta folosește un limbaj diferit de cel al cuvintelor. Iată semne că te iubește chiar dacă nu ți-o spune.

4 semne care iti arata ca te iubeste

1. Este atent la nevoile tale

Este în permanență cu un pas înainte atunci când este vorba de ceea ce ai tu nevoie, fără ca măcar tu să îi ceri. Uneori, observă singur, alteori, te întreabă cu ce anume te poate ajuta. Fie că este vorba de un medicament pentru gât dau despre un link la un articol de pe internet care îți poaet fi de folos în carieră, îți oferă sprijinul tău din plin.

2. Iși petrece majoritatea timpului liber în compania ta

Asta nu înseamnă că nu are propriile hobbyuri și pasiuni însă între acestea, job și alte obligații familiale (dacă este cazul) își face timp pentru tine. Găsește prilejuri de a fi împreună cu tine, de la o cină romantică la un eveniment cultural.

3. Își dorește să te simtă aproape

Un bărbat care iubește își dorește să își simtă partenera sa chiar și atunci când nu fac sex. Te va ține de mână sau va ține mâna pe piciorul tău atunci când conduce. Te va îmbrățișa și săruta ori de câte ori care ocazia. Cred că ai văzut astfel de cupluri. Sunt într-un grup de oameni dar pare că doar ei doi exista pe lume.

4. Te iartă

Un bărbat care te iubește te va ierta întotdeauna indiferent de ceea ce faci. Chiar dacă în primul moment va avea tendința să se retragă, iubirea pe care ți-o poartă îl va face să revină la tine și să vadă partea bună și frumoasă a ta.