Anamaria Vasile

Corina Caragea, mamă de rezervă pentru sora ei mai mică: „Trebuia să mă duc la școală, la ședința cu părinții”

Când va avea copii, Corina Caragea se va descurca de minune. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV și-a exersat calitățile de mamă pe sora mai mică, Alexandra, căreia i-a fost al treilea părinte. Frumoasa brunetă ne-a povestit cât de tare i-a “încurcat” adolescența “pitica” familiei.

Corina, 36 de ani, și Alexandra, 28 de ani, au firi diferite. Una e celebră și se simte ca peștele în apă atunci când toți ochii sunt pe ea, cealaltă preferă să rămână în spatele camerelor de luat vederi. Relația lor, foarte strânsă, e firească, de vreme ce Corina, înainte de a-i fi soră Alexandrei, i-a fost un fel de mamă de rezervă, în copilărie. Cu părinții plecați la lucru, mezina familiei era în grija ei de dimineață până seara!

„Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră”, a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

Liniștea dintre surori s-a stricat un pic când mezina a crescut. Alexandra și-a amintit, amuzată, de perioada în care garderoba surorii mai mari devenise atractivă pentru ea. ”Mă țineam după ea, îi luam din haine, ne certam, aveam 14-15 ani”, ne-a dezvăluit Alexandra Caragea. ”Acum i le dau de bunăvoie!”, a completat vedeta PRO TV.

Azi, cele două se înțeleg perfect, iar zilele trecute au venit împreună la cinema, la avanpremiera comediei „Ticăloasele”. Au ales însă drumuri diferite în viață: „Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei”, ne spune Alexandra. Legătura există însă când vine vorba de locuință. Cele două au avut grijă să-și caute case în același cartier, ca să nu fie prea departe una de cealaltă! „Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc”, spune Corina.

Loading...