Anamaria Vasile

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună. Avem primele imagini cu cei doi, după ce blondina s-a despărţit de Alex Bodi

Răsturnare de situaţie! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună. Avem primele imagini cu cei doi şi micuţa lor, Sofia, după ce Bianca Drăguşanu a confirmat despărţirea de Alex Bodi.

Showbiz-ul e plin de răsturnări de situaţie! Asta da surpriză! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au petrecut ca o familie, aşa cum obişnuiau odinioară, iar la o primă vedere, nici nu ai spune că ei nu mai formează un cuplu. Oare s-au împăcat? Sau au făcut totul de dragul fetiţei lor, Sofia, care este cea mai fericită să îi aibă alături pe părinţii ei.

Însă…cine ştie, flacăra iubirii se poate reaprinde oricând, mai ales că Bianca este din nou o femeie singură. Unde mai pui că a şi declarat că Victor este singurul bărbat din viaţa ei, iar ceilalţi au fost doar experienţe.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au petrecut o după amiază întreagă cu micuţa lor, chiar acasă la blondină! S-au jucat cu pernele, s-au pupat, au dansat, au cântat şi…s-au îndulcit cu puţină ciocolată!

Tabloul unei familii perfecte! Bianca Drăguşanu a mărturisit că este foarte fericită, binecuvântată şi recunoscătoare pentru aceste momente, iar la descrierea fotografiilor cu fetiţa sa şi Victor Slav, vedeta a scris ”Iubirile mele!”.

Vezi pe spynews.ro VIDEO cu cei 3