Anamaria Vasile

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca a obosit. A obosit de certuri care se intampla din acelasi motiv. A obosit sa incerce sa te faca sa te schimbi, cand e clar ca niciodata nu vei face asta. A obosit sa spere si apoi sa se dezamageasca din nou.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca a inteles ca toate eforturile ei sunt in zadar. Nu ai apreciat nimic din ceea ce facea pentru tine. Nu-ti cereai scuze, cand faceai din nou lucrurile gresit.

Nu depuneai niciun efort sa va rezolvati problemele. Stateai intr-o parte si priveai cum face ea totul. Asteptai, ca va avea grija de tine, iar tu niciodata nu faceai la fel, scrie mesajeinspirationale.net.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca nu mai poate face acest lucru pentru tine. Ea deja ti-a oferit inima ei. S-a invatat sa-ti ridice starea de spirit cand esti indispus, sa te calmeze cand esti furios. S-a epuizat deja pentru fericirea ta. Ea nu mai stie ce poate face, pentru ca si tu sa-i raspunzi la fel.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca niciodata n-ai luptat pentru ea. Ea simte ca o vei lasa sa plece fara sa spui nici un cuvant. Ea este cea care tine relatia pe linia de plutire. Este singurul motiv pentru care aceasta relatie mai exista. Fara eforturile ei, deja ai fi plecat din viata ei.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca nu mai are pentru ce lupta. I-ai demonstrat ca nu esti cel de care s-a indragostit. Tu – esti cel care vorbeste cu ea ca fiind o optiune de rezerva. Tu – esti cel care ramane calm intr-o relatie unilaterala. Cel, care calm ii provoaca durere. Iar ea nu vrea sa fie cu un astfel de barbat. Nu mai vrea.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna. Tacerea ei nu inseamna ca renunta. Inseamna ca nu mai vrea sa incerce. Inseamna ca nu mai are energie sa se certe cu tine.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, ar fi bine sa intreprinzi ceva, pentru a o face sa se razgandeasca. In caz contrar va pleca pentru totdeauna si nu se va mai intoarce.