Anamaria Vasile

Vica Blochina, rupe tăcerea. Ce se întâmplase în ultimele săptămâni în viața lui Răzvan Ciobanu…

Vica Blochina a făcut noi declarații despre Răzvan Ciobanu. Aceasta a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu a marcat-o teribil pe Vica Blochina, care a fost extrem de apropiată de acesta. Vedeta a oferit noi detalii despre cum se simțea Răzvan Ciobanu înainte de a înceta din viață.

„Parcă am simțit-o. Niciodată nu i-am dat mașina. Mi-a cerut la un moment dat și nu m-a lăsat inima. Mie mi s-a părut că în ultimele câteva săptămâni, se întâmplase ceva în viața lui. Nu știu ce, dar s-a întâmplat un declic… El fiind un om mai depresiv, mi-era frică să nu facă ceva, să nu ia pastile… Răzvan, dacă mă suna până în ora șase, eram cu el în mașină… Îți dai seama că nu îl lăsam să conducă în starea asta… Ori a adormit la volan, ori i s-a oprit inima. Eu așa cred… Eu nu pot să îl văd pe el în coșciug. Eu cred că el este încă în viață”, a declarat Vica Blochina.

Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase.