Anamaria Vasile

După accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu, localnicii au luat mai multe obiecte personale ale designerului și părți din caroseria mașinii!

Scenă incredibilă după accidentul cumplit în care designerul Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Mai mulți localnici care au venit la locul tragediei i-au luat din mașină mai multe obiecte personale ale designerului, dar și părți din caroseria mașinii.

Mai mult decât atât, sătenii i-au băut apa și sucurile pe care creatorul de modă le avea în mașină, relatează Observator TV.

Răzvan Ciobanu a avut parte de clipe groaznice în timpul accidentului în care și-a pierdut viața. Dinamica accidentului, după urmele lăsate la fața locului de mașina de teren, arată că designerul rula cu o viteză foarte mare. Mașina a parcurs în afara părții carosabile aproape 1 kilometru, după care a reintrat pe drum și s-a oprit într-un pâlc de copaci.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.