Anamaria Vasile

Testul bunului gust. Ce geantă se potrivește cu pantofii?

toată lumea știe că moda este foarte capricioasă. Femeile vor să fie în tendințe mereu, oriunde. O soluție ar fi să învețe să combine lucrurile pe care le au deja în dulap. După aceea va fi ușor pentru orice femeie să arate extraordinar în fiecare zi.

Am pregătit un scurt test cu ajutorul căruia vei putea să îți dai seama repede dacă ești sau nu în pas cu moda. Privește atent pantofii și alege pentru ei una dintre genți, pe cea despre care crezi tu că este cea mai potrivită.

Dacă ai ales prima geantă, să știi că nu stai deloc rău la acest capitol. Accesoriile pe care le alegi pentru ținutele tale ți se potrivesc de minune. Ai propriul stil și poți „simți” moda. Dacă te vei debarasa de stilul conservator vei obține rezultate și mai bune.

Dacă ai ales a doua variantă, ești genul care nu vrea să se supună legilor Vei fi foarte stilată dacă vei renunța la frici și vei începe să experimentezi. Această schimbare îți va da încredere și originalitate. Fii mai îndrăzneață și mai hotărâtă.

Dacă ai ales ultima variantă, meriți pe deplin toate laudele. Ai un stil fără cusur, iar acest lucru te ajută să fii mereu stilată. Reușești să fii de fiecare dată misterioasă și unică. Gusturile tale în materie de modă sunt ideale.

Loading...