Anamaria Vasile

Test: caracterul tău este ca primul lucru pe care îl vezi în această imagine

Privește imaginea. Ce ți-a atras atenția pentru prima oară? Copacii, fața fetei sau păsările? Află ce spune despre tine alegerea făcută. Ești conservator, pedant, îți place ordinea în orice domeniu, îți place să respecți un orar, să pui fiecare lucru la locul lui?

Sau ești mai degrabă o persoană visătoare cu o imaginație fără margini, ce regretă că nu s-a născut în secolul potrivit pentru a fi un personaj din cărțile marilor clasici? Sau poate urăști momentele în care cineva încearcă să îți îngrădească libertatea?

Copacii

Dacă ai ales copacii înseamnă că ești o persoană foarte echilibrată, cu mult succes în carieră. Nu iei niciodată decizii în grabă ci din contra, analizezi orice detaliu.

Ești previzibil, iar șefii tăi te apreciază anume pentru acest lucru. Știi să rezolvi diferite situații și ai spirit de afacerist. Ești conservator și îți place stabilitatea.

Dacă nu găsești lucrurile la locurile lor intri în panică. Ești încăpățânat, ceea ce reprezintă un avantaj pentru că în acest fel ai reușit să obții stabilitate financiară.

Ești convins că munca permanentă va face ca lumea să fie un loc mai bun.

Fața fetei

Dacă acesta este primul lucru pe care l-ai văzut, să știi că ești o fire foarte emotivă și sensibilă. Ai o intuiție foarte puternică. Atunci când citești sau te uiți la filme romantice poți chiar să plângi.

Ești foarte atent la tot ce se întâmplă în jur chiar dacă alții nu văd lucrurile prin ochii tăi. Trăiești într-o lume construită de de tine unde binele învinge de fiecare dată.

Ai o imaginație foarte bogată și îți imaginezi des scenarii cu tine în cele mai diverse situații. Îți exteriorizezi sentimentele foarte puternic, dar doar cei apropiați te cunosc cu adevărat.

Ai o inimă mare, îi ajuți pe toți cei care au nevoie de o mână întinsă sau de un umăr pe care să plângă.

Păsările

Dacă ai văzut prima dată păsările înseamnă că ești o fire artistică cu o imaginație fără margini. Nuu îți place dacă cineva îți îngrădește libertatea. Ești de asemenea foarte curios și îți place să înveți mereu câte ceva.

Îți mai place să îți setezi scopuri noi, iar treburile zilnice te plicitsesc îngrozitor. Ești convins că te-ai născut pentru lucruri mult mai importante decât plata facturilor sau curățenia în casă.

Cauți de fiecare dată să urci o treaptă mai sus decât ultima oară.