Anamaria Vasile

Un fotograf a demonstrat cum vor să fie bărbații fără masculinitatea impusă de societate

Jessica Amity, o fotografă din Nepal, încearcă mereu să transmită aspectul emoțional al studiului. Munca sa se concentrează pe oameni, pe cultură, pe drepturile femeilor și tema egalității de gen. Ea arată frumusețea, rezistența și puterea oamenilor și, de asemenea, împărtășește povești care, în opinia ei, ar trebui auzite de toată lumea.

Îți vom prezenta un proiect fotografic „Pentru a fi bărbat” făcut de Jessica, în care sunt evidențiate stereotipurile despre cum ar trebui să fie un bărbat adevărat.

Este normal să-mi arăt emoțiile și să plâng. Suntem cu toții oameni, iar aceste sentimente sunt absolut normale. De fapt, cred că este vital ca oamenii să plângă, să își elibereze emoțiile și să-și împărtășească sentimentele cu alții.

Consider că și un bărbat poate să poarte un tricou roz. Nu cred că o culoare are legătură directă cu apartenența la un gen.

Pot să recunosc când cineva are sau nu dreptate. Este inclusiv semnul unei forțe psihice

Este perfect normal să mai fim și vulnerabili pentru că toți avem și energii feminine și energii masculine. Bărbații devin toxici dacă nu-și permit să se elibereze

Și mie, dar și altor bărbați n plac îmbățișările, lucru foarte firesc

Nu mi se pare greșit să ignor niște obiceiuri din cultura mea dacă acestea îmi fac rău mie sau celor dragi