Anamaria Vasile

Andreea Bălan, mesaj de la terapie intensivă.’Acum mă „lupt” cu durerea fizică…

Andreea Bălan a fost supusă unei a treia intervenții chirurgicale și se află la terapie intensivă.

Zilele acestea, cântăreața Andreea Bălan a fost internată din nou pentru îndepărtarea unor hematoame. Pe contul său de socializare, vedeta le-a transmis fanilor un mesaj prin care le explică care este starea sa în aceste momente, după ce a fost operată pentru a treia oară.

„M-am trezit, sunt ok, mă aflu la terapie intensivă și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operatia a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele.

Acum mă „lupt” cu durerea fizică deoarece această operatie mă doare cât celelalte 2 la un loc ?. Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult…”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella.

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. Andreea Bălan s-a aflat la terapie intensivă. Andreea Bălan a fost vizitată la spital de familie, dar și de fosta ei colegă din trupa Andre, Andreeea Antonescu.