Anamaria Vasile

O pildă pe care trebuie să o reții: tot ce faci se va întoarce la tine

Legea Bumerang este cunoscuta încă din vremuri de demult. Cu siguranță mulți oameni au auzit de la părinții lor că nu este bine să dorească rău altora și că în viață este corect să facă bine. Deja se știe că în viață culegem ceea ce am semănat și tot ce suntem reprezintă rezultatul a ceea ce am gândit.

În cartea Legea karmei și a iertării( capitolul V) , găsim câteva sublinieri a acestei legi, care stârnește multitudini de concluzii ….. Omul nu primește decât ceea ce dă – Jocul vieții este un joc al bumerangului.

Ceea ce un om crede (și manifestă prin actele sale, cuvintele sale) se va manifesta mai devreme sau mai târziu cu o precizie uimitoare. Răzbunarea este a Mea, și a Mea e răsplata! Dorința este o forță formidabilă, dar trebuie ca ea să fie canalizată în mod convenabil, în caz contrar se instalează haosul.

În cartea Karma și reîncarnarea de Barbara Y. Martin, găsim dezvăluiri uimitoare a drumului către iluminare; Pe măsură ce vă folosiţi liberul arbitru/ înțelepciunea , generaţi karma — marea lege a cauzei şi efectului.

În fiecare zi vă folosiţi de grăuntele de înţelepciune, fie pentru a plăti preţul unei fă-rădelegi, fie pentru a culege roadele spirituale. Credeţi sau nu în karma, însă e parte esenţială şi activă ale vieţii dvs.

Nu puteţi fugi sau scăpa de influenţele ei. Cu cât mai curând acţionaţi în armonie cu această lege naturală, cu atât viaţa dvs. va decurge mai lin şi veţi avea mai multe realizări.

Schimbarea karmei individuale se poate face prin lucrul zilnic cu sine, prin efort personal în ridicarea vibrației corpului fizic până acolo unde liniștea interioară se întâlnește cu bucuria și iubirea necondiționată.

Karma, poate fi răscumpărată nu numai prin suferință, dar și prin bunăvoință pe care o arăți vieții, prin faptele bune pe care le faci. Formarea echilibrului personal și universal……..

Pentru a trăi fericit este foarte simplu să folosești această lege. Dacă vrei să fii iubit, iubește și tu pe cei din jur, dacă vrei să se spună lucruri bune despre tine, nu bârfi nici tu. Dacă vrei să fii ajutat în caz de nevoie, ajută și tu pe alții.

Orice faptă bună va fi răsplătită cu altă faptă bună, chiar dacă aceasta vine din altă parte. Fiecare din noi trebuie să-și controleze bine gândurile, pentru că acestea cu siguranță se vor întoarce înapoi.

Datoriile karmice trebuie plătite pentru ca evoluția să fie eliberată de reziduuri, datoriile acumulate pot fi achitate prin gândire pozitivă (alege să gândești și să vezi doar binele din fiecare persoană sau situație), intenții nobile (fii recunoscător pentru tot ce ai și ce ți se întâmplă, binecuvântează tot ce este în jurul tău), fapte bune