Anamaria Vasile

5 metode foarte importante prin care poți diferenția un flirt de o prietenie

Il placi in secret pe cel mai bun prieten al tau dar nu stii cum sa interpretezi semnalele pe care ti le transmite acesta. Sunt tentative de seductie sau este vorba doar despre rodul imaginatiei tale? Noi te vom ajuta sa faci diferenta intre o prietenie si un flirt sa stii daca ai vreo sansa sa mergi mai departe. Iata care sunt semnele de analizat.

Este un seducator?

Este posibil sa ai impresia ca amicul tau incearca sa te seduca deoarece iti face mereu complimente, este galant cu tine, te face sa razi. Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui in acest caz este urmatoarea: Se comporta doar cu mine in acest fel sau si cu altele?

Unii barbati se arata seducatori in preajma tuturor femeilor iar asta nu inseamna ca este atrasa de fiecare in parte. Daca amicul tau este la fel de atent si cu prietenele tale, inseamna ca ai dat peste un seducator.

Se comporta diferit cand este cu tine?

Daca barbatul care iti place iti este prieten apropiat inseamna ca ai avut deja ocazia sa vezi cum se comporta in compania altor persoane. Poti vedea daca este mai fericit cand este in compania ta.

Daca simtiti acea magie in momentele petrecute impreuna, daca prefera sa stea mai mult in compania ta, s-ar putea sa iasa ceva cat se poate de frumos.

Ce parere au apropiatii tai?

Adesea ne este greu sa privim in mod obiectiv ceea ce ni se intampla. De aceea, parerea celor apropiati este fiabila. Incearca sa le analizezi reactiile sa iti dai seama daca o astfel de relatie poate deveni serioasa.

Se defineste drept ‘amicul tau’?

O alta modalitate eficienta de a sti daca este vorba despre un flirt sau o prietenie este observarea termenilor cu care vorbeste despre tine. Daca le spune tuturor ca esti cea mai buna prietena a sa, nu mai are rost sa-ti faci sperante.

Daca ramane vag cu privire la natura relatiei dintre voi, inseamna ca poate iesi ceva frumos. Pune-i intrebari de genul: Noi doi suntem prieteni, nu? si analizeaza-i reactia si raspunsul.

Se apropie fizic de tine?

Singura dinferenta dintre o relatie amicala si una intima rezida in atractia fizica dintre cele doua persoane. Daca are tendinta sa-ti faca unele complimente in legatura cu aspectul tau fizic incearca sa-l provoci purtand tinute cat mai atractive si fii atenta la efectul produs.