Anamaria Vasile

Un bărbat a plantat 6000 de copaci pentru a-și onora soția trecută în neființă, 17 ani mai târziu, secretul său este descoperit în pădure

Dragostea care a însoţit o căsnicie ce durează o viaţă va rămâne în amintirea soţilor ca fiind cea mai de preţ comoară de pe pământ.

Inevitabil, unul dintre ei părăseşte această lume mai devreme decât celălalt, iar acela care rămâne în urmă îi dăruieşte chiar şi după acest eveniment nefericit tot ce inima lui îl îndeamnă.

Un fermier i-a dedicat soţiei sale, Janet, plecată în lumea îngerilor prea devreme o dovadă de iubire incontestabilă.

Winston Howes, în vârstă de 70 de ani, ajutat de un grădinar, a plantat pe terenul de aproximativ 6 hectare din împrejurimile casei lui o pădure mai puţin obişnuită prin aspectul ei plin de dragoste.

6000 de stejari au fost plantaţi unul lângă altul, însă cu o singură excepţie. În mijlocul pădurii astfel apărute se afla acum un loc liber plin de verdele crud al ierbii.

„Îți poți imagina povestea de dragoste, este cea mai uimitoare priveliște pe care am văzut-o vreodată „, a menționat un redactor Daily Mail.

„Am crezut că este o idee grozavă – a fost o inspirație și am plantat câteva mii de stejari. „, a declarat Winston pentru Daily Mail.

Acel loc avea forma unei inimi, simbolul dragostei nemărginite. Bărbatul a dorit ca în acest fel să-i dăruiască soţiei sale o dovadă de iubire incontestabilă. Atât primăvara şi vara, când pădurea era verde, cât şi toamna, când căpăta o nuanţă arămie, inima rămânea la fel de vizibilă din înaltul cerului de unde poate o priveşte acum şi soţia lui.

Munca depusă pentru a realiza acest colţ minunat de natură a presupus ca fiecare puiet de stejar sa fie plantat cu grijă unul lângă altul, astfel încât să lase loc în mijloc unei inimi imense. Acest peisaj uimitor în deplina lui frumuseţe a fost capturat pe camera de luat vederi de o persoană ce a zburat cu balonul cu aer cald pe deasupra fermei.