Anamaria Vasile

Fiul Mihaelei Radulescu este plin de muschi, la 14 ani

Mihaela Radulescu (49 de ani) are cu ce se lauda. Daca in 2008, cand vedeta s-a stabilit la Monaco, Ayan, fiul ei, era doar un pusti de gradinita, care-si tinea mama de mana la evenimente, iata ca acum el face ravagii printre colegele de scoala, dar si pe Internet. Nu de alta, dar e si destept, si frumos-foc. In plus, are un trup armonios, lucrat din greu la sala de sport.

Jurata emisiunii ”Romanii au talent” taie si spanzura la show-ul de la PRO TV, unde are misiunea de a decide soarta concurentilor, insa, cand vine vorba despre unicul ei copil, Ayan (14 ani), se inmoaie instant.

Mihaela si Ayan, care locuiesc de zece ani in Monaco, un adevarat colt de rai pentru milionarii lumii, au o relatie speciala, bazata mai ales pe prietenie. Baiatul a mostenit de la celebra lui mama nu numai sarmul si frumusetea, ci si dragostea pentru sport. In timp ce Mihaela se antreneaza mai degraba pe balconul apartamentului de lux, facand zilnic genuflexiuni si abdomene, Ayan are o lista de 15 sporturi, unele cu un grad mare de periculozitate, pe care le practica mai ales in vacante: alergare-maraton, fotbal, tir, escalada, sah, motocros, ciclism, tenis, inot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding (n.r. sport care presupune sa fii tras pe luciul apei de o salupa), schi nautic, dar si planorism, o activitate care te tine cu sufletul la gura, mai ales daca esti mamica: “Am decolat in aceeasi secunda cu Ayan. Inca plutesc, chiar daca am aterizat”, povestea Mihaela in 2013, dupa ce ea si fiul ei au zburat cu parapanta.

In familia Mihaelei toata lumea face sport

Nici nu e de mirare ca este baiatul este dependent de adrenalina, deoarece mai are un exemplu de curaj prin preajma, pe iubitul mamei, celebrul parasutist austriac Felix Baumgartner. Pe 14 octombrie 2012, acesta a urcat cu un balon umplut cu heliu pana in stratosfera, imbarcat intr-o nacela etansa, din care a sarit de la altitudinea de 39.045 m. In caderea libera de 4 minute si 19 secunde, Baumgartner a depasit cu 265 km/h viteza sunetului.

Mihaela se mandreste cu fiul ei care acum este inalt ca bradul, dar si plin de muschi: “Noi le dam copiilor nostri dragostea pentru sport, noi le dam viata sanatoasa, puterea si increderea in sine ca sa fie cine isi doresc”, a scris vedeta pe contul de Facebook. Raduleasca a mai povestit, in interviurile tv, ca ii gateste tot felul de bunatati lui Ayan, fiul ei si al fostului sot, Elan Schwartzenberg, si ca nu il scapa din ochi nici cu scoala, fiind prezenta la toate sedintele cu parintii.

Mihaela primeste doar laude din partea profesorilor, nu de alta, dar adolescentul se numara printre cei mai buni elevi din clasa.