Anamaria Vasile

Dieta minune cu oua te slabeste si pe tine! Dai jos 13 kilograme in 10 zile fara efort

Dieta minune cu oua te va cuceri si pe tine! Slabesti 13 kilograme in 10 zile fara pic de efort! Care este secretul?

In dieta cu oua, meniul este echilibrat, sanatos si poate fi remediul ideal pentru silueta ta. Chiar daca presupune consumul a doar cateva categorii de alimente, se pare ca acesta are un efect benefic asupra metabolismului.

Dieta cu oua fierte: meniu pentru doua saptamani

Saptamana 1

Luni: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala (sau orice fruct citric), pranz – 2 cartofi dulci fierti sau copti si 2 mere, cina – un bol cu salata de legume si pui.

Marti: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – un bol cu salata de legume verzi si pui, cina – o salata de legume, o portocala si 2 oua fierte.

Miercuri: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – o felie de branza cu continut redus de grasime, o rosie si un cartof dulce fiert sau copt, cina – o salata de legume cu pui.

Joi: mic dejun – 2 ou[ fierte si o portocala, pranz – un fruct la alegere, cina – o salata de legume cu pui facut la abur.

Vineri: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – o portie de legume la abur si 2 oua fierte, cina – o slata cu peste la gratar.

Sambata: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – un fruc la alegere, cina – legume si pui facute la abur.

Duminica: mic dejun – 2 oua si o portocala, pranz – salata de rosii, legume si pui facute la abur, cina – legume la abur.

Saptamana 2

Luni: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – salata de legume cu pui la gratar sau la abur, cina – o portocala, salata de legume si 2 oua fierte.

Marti: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – 2 oua fierte cu legume facute la abur, cina – salata de legume cu peste la gratar.

Miercuri: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – salata de legume cu pui, cina – o portocala, salata de legume, 2 oua fierte.

Joi: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – legume la abur, o felie de branza cu consinut redus de grasime si 2 oua fierte, cina – salata de legume cu pui.

Vineri: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – salata de legume cu sardine, cina – salata de legume cu 2 oua fierte.

Sambata: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – salata de legume cu pui, cina – un fruct la alegere.

Duminica: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – legume si pui facute la abur, cina – legume si pui la abur.

In dieta cu oua, carabohidratii lipsesc aproape in totalitate, acesta fiind secretul acestui tip de regim. Astfel, caloriile sunt arse rapid, iar kilogramele dispar vazand cu ochii, sustin cei care au incercat-o.