Anamaria Vasile

Andreea Marin nu gateste, nici nu face curatenie in casa. Iata cu cat plateste o tanara sa-i faca aceste servicii

Andreea Marin nu gateste, nu face ciorbe sau sosuri si nici nu face curatenie in casa. Desi a dat mai mereu de inteles ca petrece mult timp in bucatarie, ca stie sa manance si sa gateasca sanatos, realitatea este ca, de fiecare data cand nu mai are mancare gatita in frigider sau atunci cand are nevoie de alte servicii, „Zana” apeleaza la o tanara pe care o recompenseaza de fiecare data.

Cea in care Andreea Marin are incredere sa-i lase casa pe mana este o tanara in jur de 35 de ani care pentru 50 de RON, ii face si ciorbe si ceva curatenie prin casa ori prin gradina.

Tariful este minimal, poate si pentru faptul ca Zana i-a pus la dispozitie, fara a-i percepe chirie, apartamentul sau din Aviatiei, in care tanara a locuit cu fetita si cu mama sa.

Nu toate vedetele sunt atat de norocoase sa gaseasca persoana potrivita pentru a le ajuta la cele casnice. Irina Loghin a cautat luni in sir o menajera, dar fara mare succes.

Departe de fiica ei, stabilita in Germania, Mihaela Tatu i-a trimis Ioanei un mesaj emotionant de ziua onomastica: „Mai bine tac si simt. Esti tot!”
Mihaela Tatu are o relatie speciala cu fiica sa, Ioana.

Mihaela Tatu este dedicata noii sale cariere, cea de speaker motivational, fosta prezentatoare de televiziune fiind invitata sa sustina discursuri la diverse evenimente de profil, atat in tara, cat si in strainatate.

In aceasta perioada, Mihaela Tatu se afla in Romania, departe de fiica sa, Ioana, stabilita in Germania, la Berlin, care si-a serbat ziua onomastica de Sfantul Ioan. Tatu i-a trimis fiicei sale un mesaj emotionant cu aceasta ocazie. „De data asta nu prea mai am cuvinte. Mai bine tac si simt. La multi ani iubita mea!!! Esti TOT!”, a postat Mihaela Tatu.