Anamaria Vasile

Nu intelegeau de ce cainele lor nu se mai misca de doua zile, desi afara era un ger cumplit. Asa ca au decis sa se apropie. Au ramas fara cuvinte cand au vazut ce „ascundea” animalul

Nu intelegeau de ce cainele lor nu se mai misca de doua zile, desi afara era extrem de frig. Asa ca stapanii s-au dus in curte sa vada ce se intampla cu el.

Cand au vazut ce ascundea animalul au avut un adevarat soc. Sub caine se afla un copil de doi ani, aflat intr-o stare acuta de hipotermie.

Micutul, care fusese abandonat de mama sa pe o veranda in localitatea Loktevsky, din sudul Siberiei, fusese protejat de animal, iar asta i-a salvat viata. Mama copilului risca acum sa faca ani buni de inchisoare, scrie siberiantimes.com.

Cazul emotionant al cainelui erou care si-a salvat familia de la moarte

Un caine adoptiv pe nume Pete, a murit intr-un mod eroic, protejandu-si familia de un urs in timpul unei excursii pe jos.

Catelusul adoptat si prietenii lui caini, cu erau intr-o excursie pe jos cu serviciile pentru caini Me&My Shadow Pets, au atras atentia unui urs negru.

Conform persoanei care detine aceasta organizatie, cainele i-a tinut piept ursului, in timp ce a reusit sa ii protejeze pe ceilalti caini.

Barbatul a scris pe contul lui incidentul:”Astazi ne-am pierdut batranul si curajosul prieten, Pete. Cainii au surprins un urs negru in timp ce ne plimbam in padure in aceasta dimineata. Probabil nu ne-a mirosit din cauza ploii. S-a simtit in pericol, asa ca s-a intors sa ne atace. Pete a sarit sa ne apere. Odata ce m-am asigurat ca ceilalati caini sunt in siguranta, m-am intors la Pete si am observat ca erau grav raniti. Am fost capabil sa il iau in masina si sa il duc la spital. Nu a fost nicio secunda singur in ultimele lui momente de viata. Radiografia a aratat cateva rani majore la splina, ceea ce inemna ca nu va mai putea merge.”

Familia lui adoptiva a zis:”Ne-am decis ca cel mai bine ar fi sa il lasam sa plecem, pentru a nu mai suferi. Du-te linistit Pete. De acum nu vei mai simti nicio durere. Nu te vom uita niciodata!”

De atunci, Pete a fost numit un erou, iar oamenii au fost extrem de emotionanti de trista poveste.