Anamaria Vasile

Dieta lui Alexandru Ciucu. Designerul a slabit 16 kg in doua saptamani!

Designerul Alexandru Ciucu a adoptat un regim drastic, care l-a ajutat sa scape de 16 kilograme in doar 14 zile. Acesta a apelat la ajutorul unui medic nutritionist. “Nu am facut sport inainte si nici in timpul dietei. Metoda de slabit recomandata de medicul nutritionist este asemanatoare cu celebra dieta Dukan si consta intr-un soc proteic initial, dupa care se reduce treptat”, a spus Alexandru Ciucu. Acesta a adaugat ca, in cele doua luni de dieta, metabolismul organismului sau s-a reglat.

“In primele doua saptamani am mancat numai carne. La 8.00, la 10.00, la 13.00, la 15.00 si la 19.00, carne. Nu ma intrebati de altceva ca nu am mancat altceva. Doar carne slaba, gatita fara ulei sau grasimi – doar gratar, fiarta sau pe teflon”, a dezvaluit Alexandru Ciucu. Acesta a marturisit i-a fost foarte greu, deoarece, consumul mare de proteine i-a pus organismul la “munca serioasa”.

Dieta cu carne este o cura de slabire simpla, care se bazeaza pe proteine si legume. Acest regim te ajuta sa dai jos in doar 14 zile nu mai putin de 9 kilograme, daca urmezi regulile impuse cu strictete. Pentru rezultate optime nu este recomandat sa combini alimentele altfel decat sunt indicate.

Ca in orice dieta, consumul de bauturi alcoolice este interzis. Singurele bauturi permise sunt cafeaua sau ceiaul, fara zahar. Intre mese, singurele legume admise sunt telina si morcovii. Salatele trebuie sa fie preparate cat mai simplu, fara ulei, maioneza sau sosuri care contin aditivi artificiali. Acestea pot fi aromate doar cu otet sau suc de lamaie.

De asemenea, legumele trebuie consumate crude sau inabusite, niciodata cu ulei. Dieta se bazeaza pe un consum de carne slaba, precum peste, pui sau curcan. Este interzisa carnea de vita, miel sau porc.