Anamaria Vasile

Sotia lui Lupu Rednic, experienta traumatizanta dupa ce a slabit 33 de kilograme: „Mi-a cazut parul. Ma simteam urata…”. Cum arata in prezent artista

Lupta cu kilogramele in plus nu e deloc usoara. Atat existenta lor, cat si razboiul pornit odata cu decizia de a slabi poate duce la o depresie crunta. Din nefericire, mai sunt si cazuri in care apar si alte efecte negative. In aceasta situatie se regaseste Cornelia Rednic, care a dat jos 33 de kilograme in trei luni. Artista de muzica populara a povestit recent prin ce chinuri a trecut in urma cu ceva timp.

Sotia lui Lupu Rednic a marturisit intr-un platou de televiziune cum a fost experienta ei atunci cand a decis sa slabeasca. Cantareata a spus ca a topit 33 de kilograme in trei luni cu ajutorul unei diete, pe care a urmat-o cu multa strictete.

„Ma infometam. Dupa ce am slabit nu mi-a mai placut de mine. Nu-mi placea deloc de mine. Aveam impresia ca-mi ies ochii din cap, ca-mi ies urechile in evidenta. Ma simteam urata. Mancam mere, morcovi, iaurt si uneori carne de pui fiarta. La ora 12:00 un iaurt, dupa niste morcovi, apoi la ora 17:00 niste carnita de pui cu ceva legume. Cand mi se facea foame, mancam portocale”, a declarat cantareata de muzica populara in cadrul unei emisiuni.

Vedeta a avertizat femeile care vor sa urmeze vreun regim ca, inainte sa-l inceapa, trebuie sa mearga la un nutritionist. Cornelia Rednic a mai spus ca dupa ce a slabit si a ajuns la putin peste 50 de kilograme, se uita in oglinda si nu se regasea.

„Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 si ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca sunt deformata. Nu mai eram deloc pozitiva. Nu recomand nimanui ce am facut eu”, adauga Cornelia Rednic.

Sotia lui Lupu Rednic a spus ca nu este adepta mersului la saloanele de infrumusetare, unde, cu ajutorul unor aparate si proceduri, poti slabi.