Anamaria Vasile

Cum sa scapati de infectiile din gat in mod natural doar in 4 ore

Există mai multe motive pentru aparitia unei dureri de gât – infecțiile virale, infecțiile bacteriene sau unele probleme de sănătate. O infecție în sistemul nostru respirator se manifesta prin pungi de puroi in gat, care poate veni ca urmare a unei raceli, gripe sau mononucleoza.

Problema nu este o preocupare majoră de sănătate, dar poate avea consecințe grave, dacă sunt lăsate netratate.

Există mai multe medicamente care trateaza durerile in gat, dar ele au, de asemenea, unele efecte secundare, care pot dauna sanatatii. Acesta este motivul pentru care cel mai bun mod de a trata infecțiile este în mod natural cu remedii de casă. Există numeroase căi de atac antiinflamatorii, care pot învinge durerile de gat si curata corpul de toxine, ceea ce va duce la un risc mai mic de cancer.

Iată una din retetele pe care multi oameni o considera cea mai buna:

INGREDIENTE
– 1 sfeclă mai mare
– otet alb 9%

PREPARAREA
Se spală și coaja de sfeclă, apoi se zdrobește cu o furculiță și se adaugă o lingura de otet alb pentru fiecare 250 gr. de sfeclă de zahăr zdrobita. Acum, se amestecă totul bine și se lasă amestecul să stea timp de 20 de minute, apoi se strecoara-l și îndepărtați sfeclei de zahăr cu filtrul de impurități. Faceti gargara cu lichid la fiecare câteva ore pentru câteva minute și înghiți un pic din ea pentru a calma inflamația în gât.