Anamaria Vasile

Dacă ai acest obiect în dormitorul tău, trebuie neapărat să îl scoți de acolo imediat! Toată lumea îl are, dar nimeni nu știe cât de periculos este!

Unul dintre obiectele interzise in dormitor este oglinda. Aceasta regula feng shui este respectata cu sfintenie in Orient. Amplasarea oglinzii deasupra dormitorului, pe perete, atrage energiile negative si necazurile in familie.

Reguli feng shui privind oglinzile. De ce nu e bine sa tii oglinda in dormitor

Cu toate ca pare la moda, oglinda nu trebuie pusa in dormitor, in niciun caz orientata spre pat sau deasupra lui. Efectele prezentei unei oglinzi in dormitor sunt distrugatoare pe termen lung din punct de vedere energetic. Cunoscatorii artei feng shui sustin ca nu este bine sa iti vezi chipul imediat ce te trezesti sau ajungi in dormitor pentru ca toata energia acumulata in oglinda se va intoarce asupra privitorului. Oglinda este un captator de energii si vibratii, iar multe dintre ele nu sunt intotdeauna pozitive.

De asemenea, oglinda nu trebuie sa reflecte usa de la intrare. Amplasarea acesteia pe hol va face ca orice energie pozitiva intrata in casa sa fie respinsa.

De asemenea, oglinda nu trebuie sa reflecte nici usa de la baie sau pe cea de la bucatarie. Oglinda nu trebuie sa reflecte nici colturile obiectelor de mobilier sau grinzile, fapt pentru care trebuie pozitionata vertical. Cel mai indicat este ca in oglinda sa se vada o planta sau un obiect vechi, care transmite energii pozitive.

Oglinda asezata pe usa de la baie, in interior, atrage energiile pozitive. E bine ca oglinda sa reflecte lumina in intreaga camera, sa nu interfereze foarte mult cu ea, sa nu o ascunda sau sa o ‘taie’.

E de preferat sa ai in casa oglinzi mari, pe care sa le pozitionezi in locuri in care nu intra cel mai adesea musafirii, cu exceptia dormitorului. Oglinzile trebuie sa fie mereu curata pentru ca energia sa circule liber, in flux continuu.