Anamaria Vasile

Zodiile care fac numai bine in lume

Iata care sunt zodiile care fac orice si se sacrifica pentru cei din jur. Iata zodiile care fac numai bine in lume.

Berbec
Este o zodie ambitioasa si determinata, care nu se lasa pana cand nu reuseste sa duca la capat ceea ce si-a propus. Si chiar daca este o persoana rece si distanta in aparenta, nu suporta sa vada alti oameni in suferinta, asa ca se implica pentru a-i ajuta pe cei din jur. Ori de cate ori aude ca cineva din jur, o persoana draga sau chiar un necunoscut are o problema, face tot posibilul pentru a gasi o solutie.

Leu
Leul este genul de om care trebuie sa aiba succes in orice face – fie ca este vorba de o reusita proprie sau de faptul ca face bine pentru altcineva, lupta pana cand reuseste! Leul nu te va refuza niciodata atunci cand ai nevoie de ajutor – vrei sa te duca undeva cu masina, nu ai bani de mancare? – daca ai un prieten Leu stii ca te ajuta in astfel de situatie. Se pricep foarte bine la strangeri de fonduri, pentru actiuni de

Balanta
In zodia Balanta s-a nascut si Mahatma Gandhi, una dintre persoanele care au contribuit la schimbarea lumii. In citatele lui Gandhi regasim o conceptie filosofica unica, plina de intelepciune. Asadar, nativii din zodia balanta sunt echilibrati si inteligenti si fac bine prin sfaturile si vorbele lor.

Capricorn
Capricornii sunt empatici si nu rezista sa vada pe cineva suferind. Chiar daca aparent problema pare fara rezolvare, ei vor reusi sa gaseasca o cale logica, datorita faptului ca asa gandesc – cat mai clar si limpede. De aceea, nativii din Capricorn se implica in cauze umanitare mari fara sa clipesc din gene, caci stiu ca vor ajuta mult.

Care sunt cele mai curajoase zodii din horoscop? Unii nativi ai zodiacului ar face orice de dragul aventurii, nu se dau in laturi de la nimic nou si vor sa incerce mereu cate ceva!
Cati dintre noi pot spune ca sunt cu adevarat curajosi? Si cum definim, de fapt, curajul? Poate fi vorba de a escalada un munte, de a merge intr-o drumetie, in padure sau de a protesta impotriva lucrurilor care te deranjeaza si de a lupta pentru lucrurile in care crezi.

Ei bine, despre unele zodii putem spune ca au mai mult curaj decat celelalte. Fie pentru ca sunt aventuroase, fie pentru ca isi spun mereu punctul de vedere sau pentru ca se cam arunca … cu capul inainte. Care sunt cele mai curajoase zodii? Te regasesti?

3. Sagetator
Sagetatorul este aventurier si vrea mereu sa incerce lucruri noi. Un restaurant, o destinatie, o piesa vestimentara sau chiar un oras nou in care sa se mute, toate ii fac cu ochii acestui nativ. Este printre putinii oameni care ar pleca si la capatul lumii pentru dragoste sau pentru un loc de munca. Pana la urma, daca nu risti… nu castigi, nu?

2. Gemeni
Gemenii sunt curajosi mai ales prin prisma faptului ca aplica in secunda 2 orice idee le trece prin minte. Nu prea au timp si rabdare sa-si cantareasca deciziile asa ca, daca acum vor sa infiinteze sau sa inventeze ceva, acum se pun pe treaba. Nativii din zodia Gemeni nu sunt cei care s-ar confrunta cu un sarpe sau un urs din padure, dar sunt primii care sunt in stare sa ofere un raspuns – unul chiar argumentat si corect – in cazul unei dezbateri. Caci au curajul sa experimenteze, sa invete pe pielea lor si apoi sa le dea lectii si celorlalti.

1. Leu
Daca nu ar fi fost Leul pe prima pozitie in top 3 zodii curajoase, cine sa fie? Este regele junglei, este unul dintre cele mai puternice animale, iar cei care sunt reprezentanti de acest semn zodiacal au o parte din atributiile lui. Cei nascuti in zodia leu infrunta orice greutate cu multe ambitie si cu mult curaj. Nu se da in laturi de la nicio provocare, oricat de greu i-ar fi sa o duca la bun sfarsit!