Anamaria Vasile

Top 3 zodii de bărbați care calcă în picioare sufletul femeilor

Astrele influențează mult comportamentul oamenilor și mai ales comportamentul pe care bărbații îl au față de femei. Unele zodii de bărbați sunt adevărați gentlemani și își iubesc partenerele mai presus de orice.

Există însă și unele semne zodiacale care pot răni cu ușurință o femeie și pentru care nu contează nimic altceva decât propriul lor bine. Iată care sunt cele mai periculoase zodii de bărbați și de care ar fi bine să fugi cât poți.

Bărbatul GEMENI
Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt cei mai răi bărbați pentru că pot face o femeie să se simtă prost doar cu o singură privire, iar după ce ajung unde și-au propus, vor pleca fără să dea nici o explicație concretă.

De cele mai multe ori, gemenii nu apreciază femeia de lângă ei și au tendința să o manipuleze, iar relația este pentru ei un joc în care doar ei ies învingători și cu inima întreagă. Sunt extrem de răzbunători și vor distruge tot ce le stă în cale.

Sunt răbdători, însă nu în sensul bun pentru că folosesc această răbdare pentru a-și strânge toate puterile pentru a le veni de hac celor ce îndrăznesc să îi facă să sufere sau să le spună că au greșit.

Nu vor apela la violența fizică când vine vorba de o femeie, însă vor face tot posibilul să le dea o stare psihică neplăcută apelând la ironie, critici și mustrări. Dacă ai o discuție în contradictoriu cu ei, niciodată nu vei ieși învingător, iar dacă se întâmplă acest lucru, prin absurd vorbind, nu își vor cere în nici un caz scuze.

Bărbatul FECIOARĂ
Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt în căutarea perfecțiunii tot timpul. În loc să vorbească cu partenera sa despre standardele lui înalte, bărbatul fecioară alege calea ușoară și preferă să îi frângă inima.

Este critic și de multe ori este înțeles greșit. Însă, bărbații fecioară își critică iubita pentru vrea să evolueze și să devină mai bună pe zi ce trece. Întotdeauna obțin ce-și doresc pentru că au un șarm aparte, iar dacă femeia de lângă ei se dovedește a nu fi în standardele lui, atunci va rămâne cu buza umflată.

Uneori, apelează la minciună pentru a-și atinge scopurile și femeile care cred încep să aibă așteptări mari de la acești nativi. Pe parcurs ce-și dau arama pe față, totul devine un coșmar pentru cele care se află în preajma lor.

Bărbatul LEU
Bărbații leu sunt foarte narcisiști și nu se gândesc niciodată la cei din jur. Atunci când aleg o femeie, nu o selectează după calitățile fizice, ci după aspectul fizic pentru că ei consideră că femeia este un trofeu.

Când fac ceva nu o fac pentru ei, ci pentru a le demonstra celor din jur că sunt cei mai buni. Au un orgoliu nemărginit și este esențial să fie pe primul loc în tot ceea ce fac pentru a le demonstra celorlalți că pot.

Atunci când își doresc ceva, de la un loc de muncă, la o femeie, vor obține acel lucru pentru că joacă murdar și nu contează câte persoane trebuie să sufere pentru fericirea lor. Singura cale de a avea o relație cu acest nativ este să se construiască o conexiune puternică, altfel, femeia va fi tratată ca un nimic.