Anamaria Vasile

Un român de 29 de ani, cel mai important client al companiei Mercedes-Benz. Afacerea de milioane cu care tanarul a dat lovitura

Cristian Dolofan, în vârstă de 29 de ani, a devenit unul dintre cei mai importanți clienți al camioanelor Mercedes-Benz. Absolvent al Facultății Politehnica, secția transporturi rutiere, tânărul a lansat campania Dolo Trans Olimp, care în prezent se bucură de un real succes.

Performanțele tânărului sunt remarcabile, în următoarele două săptămâni va ajunge la o flotă de 250 de camioane.

„Anul acesta chiar se simte revigorarea economică în România, în special în industria auto, de la transportul de maşini la transport componente. În plus, cu peste 250 de ca­mioane intrăm în liga marilor transportatori şi avem acces direct la licitaţii, alături de camioane şi semiremorci noi“, a spus Cristian Dolofan, acţionarul majoritar al Dolo Trans Olimp.

Compania are colaborări la nivel înalt și cu DHL și Gefco. Cifra de afaceri înregistrată de Dolo Trans Olimp a fost de 55,2 mil. lei, în creştere cu 46%, iar pentru acest an estimarea este de 135 mil lei.

În ceea ce privește planurile pe termen lung, compania intenționează să investească într-o platformă de stocaj și distribuție mașini de 5 hectare, în zona Uzinei Dacia, de la Mioveni:

„Acum suntem la stadiul de proiect şi obţinere de autorizaţii“, a conchis acesta.