Anamaria Vasile

Ce n-ai voie să faci de ziua ta: 8 lucruri care-ți aduc nenorocul. Evită-le și vei avea un an minunat

Despre revelion se spune că așa cum îl petreci așa va fi și anul care vine, dar se pare că această zicătoare este potrivită și pentru ziua de naștere. Anume în această zi se realizează „programul tău” pentru un an înainte.

În dimineața zilei în care te-ai născut fă tot posibilul ca dispoziția ta să fie minunată și nu lăsa pe nimeni să ți-o strice. În așa fel tu vei fi deschis pentru energia pozitivă care ți se oferă de sus în această zi.

Evită cu orice preț conflictele, disperarea, agresivitatea. Gândește-te numai la bine și abstractizează-te de probleme. Ceea ce vei proiecta în ziua ta de naștere, aceea vei primi de-acum încolo.

Ai grijă să-ți cumperi din timp haine și lenjerie nouă pentru această zi, chiar dacă nu vei avea oaspeți nu îmbrăca haine vechi, vei respinge norocul. În buzunare ar fi bine să ai niște bani, ca să-i ai tot anul.

Ce nu trebuie să faci în ziua ta de naștere?

1. Nu trebuie să sărbătorești ziua de naștere înainte – se spune că în acest fel îți scurtezi viața.

2. Nu lua cu împrumut în ajun sau în ziua ta de naștere ( nici sare de la vecină, cu atât mai mult bani!), deoarece ai putea să ai numeroase probleme financiare, bătăi de cap, încurcături și conflicte la serviciu.

3. Nu oferi nimic și nu împrumuta nimănui bani de ziua ta – vei împărți norocul și bunăstarea altora.

4. Încearcă pe cât posibil să eviți comunicarea cu oamenii bolnavi – e mare riscul să atragi problemele de sănătate de partea ta. Dacă totuși vei fi nevoit să faci asta, pune în buzunar un obiect din argint, el va face mai puternic câmpul tău energetic.

5. Și invitații tăi au importanță, de aceea nu trebuie să fie în număr de 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 sau 100. Se spune că aceste numere aduc nenorociri omagiatului.

6. Aceste numere se referă și la lumânările de pe tort. Dacă vârsta ta coincide cu unul dintre numerele de mai sus, atunci ar fi mai bine să alegi lumânări sub formă de cifre sau în general să renunți la ele.

7. De ziua ta ești mai ușor influențabil sub acțiunea binelui sau răului, de aceea nu se recomandă să inviți oameni cu care nu ești în relații prea bune.

8. Dacă de ziua ta s-a stricat o farfurie, gândește-te că e un semn bun și nu o arunca până ziua următoare. La fel și gunoiul, îl vei scoate a doua zi din casă, pentru a nu scoate și norocul.

Ce cadou nu se oferă de ziua de naștere?

Nu se oferă un număr par de flori, veselă din ceramică, cuțite, oglinzi sau bijuterii cu perle. Toate acestea îți pot aduce necazuri în familie, la muncă sau probleme financiare.

La fel, de ziua ta ar fi mai bine să nu primești cadouri de la cei despre care știi că nu au o atitudine prea bună față de tine. Dacă ești în imposibilitate să refuzi, spune în gând că iai doar ceea ce vezi și nu ceea ce e ascuns. Dacă mai ai temeri ulterior, scapă de acest cadou. Aruncă-l, nu-l oferi altcuiva!