Anamaria Vasile

Daniela Crudu, in culmea disperarii! Bruneta are nevoie de ajutor: “O sa ma internez la psihiatrie la Obregia“

Daniela Crudu este in culmea disperarii dupa ce a ramas fara motorina pe Autostrada Soarelui. Vedeta are nevoie de ajutor si l-a cerut trecatorilor, insa nimeni nu a vrut sa opreasca, dupa cum chiar ea a spus pe pagina sa de Instagram. Mai mult decat atat, nu are nici triunghi reflectorizant, iar vremea de afara nu este foarte prietenoasa.

„Doamnelor si domnilor, viata bate filmul pe Autostrada Soarelui. Nimeni nu vrea sa opreasca sa ne ajute. Am ramas fara motorina, s-a oprit brusc fix pe prima banda, bine ca nu s-a oprit pe a doua, nu intelegeam de ce nu mai merge masina. O sa ma internez la psihiatrie la Obregia, sper ca mai aveti locuri libere si pentru mine. N-am nici triunghi reflectorizant. Ce dracu’ facem? Imi e frig”, a povestit Daniela Crudu.

Daniela Crudu s-a combinat cu fiul fostului ministru Gabriel Oprea?

Prietenii celor doi vorbesc ca Daniela si Juniorul Oprea ar fi cinat romantic la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Potrivit unor surse, Danaiela Crudu i-a cazut cu tronc lui Gabriel Oprea Jr., iar cei doi au avut deja o iesire impreuna, la ceas de seara.

S-a intamplat recent, iar fiul fostului ministru de Interne a ales un restaurant de lux din Bucuresti, pentru a o impresiona pe bruneta, anunta wowbiz.ro. Crudu si Oprea Jr s-ar fi fotografiat la masa, iar fiul fostului ministru de Interne si viceprim-ministru a postat: „Cele mai frumoase zambete i le datorez ei„. “Va sta bine impreuna”, a postat un amic, iar tatal lui Gabriel Jr a dat un like pozei.

Amicii isi pun intrebarea daca s-a combinat Daniela Crudu cu fiul lui Gabriel Oprea. Daca Daniela a avut mai multe relatii devenite publice, Oprea Jr a fost mult mai discret. El si-a asumat o singura relatie, cu Bianca, o frumoasa studenta la ASE, care l-a parasit acum 2 ani.