Anamaria Vasile

O mai ştii pe Hurrem din „Suleyman Magnificul“? Iată cât de frumoasă este în prezent actriţa Meryem Uzerli

În urmă cu aproape şapte ani, România era cuprinsă de „febra“ „Suleyman Magnificul“, serial care a cucerit întreaga audienţă şi care era difuzat de Kanal D.

Milioane de români au aşteptat în faţa televizorului cu sufletul la gură, între 2012 şi 2014, noi episoade din „Suleyman Magnificul“, fiind atraşi de povestea pusă în scenă de actorii Halit Ergenc (Suleyman) şi Meryem Uzerli (Hurrem).

Născută pe 12 august 1983, în Germania, actriţa Meryem Uzerli a jucat în „Suleyman Magnificul“ din septembrie 2012, însă, de la episodul 103, din motive de sănătate a părăsit serialul şi a fost înlocuită cu actriţa Vahide Percin.

Imediat după ce a rămas fără rolul sultanei Hurrem, actriţa Meryem Uzerli a părăsit Turcia şi a anunţat că s–a despărţit de iubitul ei, Can Ateş, după ce a aflat că acesta o înşela. Mai mult decât atât, actriţa a dezvăluit că este însărcinată cu bărbatul pe care abia îl părăsise, iar pe 10 februarie 2014 a născut o fetiţă, pe nume Lara.

Ajunsă la 35 de ani, Meryem Uzerli arată mai bine ca niciodată şi este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde îşi ţine la curent fanii cu tot ce face.