Anamaria Vasile

Adevăratul motiv al concedierii Mirelei Vaida

Concedierea Mirelei Vaida de la Antena 1 ridică în continuare numeroase semne de întrebare referitoare la adevăratul motiv al ”rupturii”. Mirela Vaida se pregătește să participe, în luna aprilie a acestui an, la Eurovision, show care se va desfășura în Israel și care va fi transmis, în exclusivitate, de… TVR.

”Am energie bună. Locul de acolo… Vreau să îţi spun că eu nu mă duc să adun voturi, eu mă duc cu fericirea de a cânta. România, săraca, are de făcut o treabă grea. Trebuie să treacă prin două etape. Deja se vehiculează numele unor favoriţi”, declara Mirela Vaida la Antena 1, chiar la începutul anului.

Firește, boșii de la Antena 1 nu au digerat aceste ”tatonări” permanente dintre Mirela Vaida și reprezentanții TVR. Ba chiar s-au simțit de-a dreptul loviți în amorul propriu, ținând cont de faptul că Mirela Vaida intrase (din nou) în concediu prenatal, însă primea în continuare salariu de la Antenă, înainte de a fi concediată.

Pe de altă parte, cei din TVR sunt, evident, încântați că Mirela Vaida va participa la Eurovision, ea devenind un adevărat motor de promovare a show-ului, la nivel național, ceea ce nu poate fi decât benefic – la nivelul audiențelor – pentru TVR. Cu atât mai mult cu cât audiența TVR, atunci când a venit vorba despre Eurovision, în ultimii ani, a fost… în moarte clinică.

Mirela Vaida, gură de oxigen pentru TVR

Mirela Vaida reprezintă, iată, o gură de oxigen pentru TVR, iar ”concurența” de la Antena 1 a decis să taie în carne vie și să nu mai plătească o vedetă – nemulțumită, conform propriilor declarații – care ”joacă” și pentru ”adversari”.

Colac peste pupăză. Mirela Vaida a participat și la o… emisiune TVR, ”Pulsul Zilei”, iar fotografia pe care a postat-o în mediul online este sugestivă.

”Aseara, înainte de emisiunea “Pulsul Zilei”, TVR! Despre Eurovision 2019 si cate si mai cate… 😘💖”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei în care apare încadarată de Mihai Ogășanu și Claudiu Mirea.