Anamaria Vasile

Andrei are 18 ani şi vrea să fie student la Informatică. Pentru un laptop nou curăţă de zăpadă maşinile din parcarea blocului

Andrei are 18 ani şi vrea să fie student la Informatică. Pentru un laptop nou curăţă de zăpadă maşinile din parcarea blocului. Povestea lui a fost spusă de Alexandru George, fotograf, cel care a găsit anunţurile lăsate de Andrei pe maşinile acoperite de nămeţi.

“Andrei este un puști din Bacău, de 18 ani. Licean, cu planuri mari. Dorește să dea la Facultatea de Informatică din Cluj, pasionat fiind de tot ce înseamnă calculatoare, fapt ce ni l-a confirmat chiar mama lui.

Am aflat de el dintr-un anunț postat pe mașini, anunț prin care își oferea serviciul de a curăța zăpada pentru a strânge bănuți cu scopul de a-și cumpăra un laptop performant, care să-l ajute să-și îndeplinească visul, acela de a urma o facultate.

Pe noi, personal, ambiția lui ne-a emoționat și ne-am dori ca alături de voi, să dăm aripi planurilor de viitor ale acestui copil.

Suma necesară ar fi undeva între 4500-5000 de lei pentru un laptop și accesorii.

Contul în care puteți face donații este:

RO79BTRLRONCRT0268453301

Titular: Alexandru Ioana-Irina

CU PRECIZAREA LA DETALII: DONAȚIE ANDREI

Mulțumim, oameni frumoși!

Vom reveni de la fața locului, în clipa în care îi vom face surpriza lui Andrei și îi vom vedea împreună, bucuria pe chip. Înainte ca noi să mediatizăm povestea lui, era chiar dezamăgit de faptul că nimeni nu îl suna pentru a-i deszăpezi mașina.”, a scris Alexandru George pe facebook.