Anamaria Vasile

Zodii compatibile in 2019. Trei perechi de zodii opuse care se indragostesc pe loc

In astrologie, ca si in viata reala, exista semne care opuse care se atrag. Fac casa buna impreuna, pot face afaceri impreuna, pentru ca, pur si simplu sunt pe aceeasi lungime de unda. Se inteleg din priviri si chiar exista sanse sa indragosteasca la prima vedere. Care sunt perechile de zodii compatibile in 2019.

Zodii compatibile in 2019 Opozitia Leu – Varsator
Leul si Varsatorul sunt semne opuse. Leul este maestru in arta convseratiei, straluceste in orice mediu si se descurca in orice situatie. Este vanituos si rebel, dar exista un semn zodiacal capabil sa il imblanzeasca intr-o secunda, iar acesta este Varstorul.

Nativul din zodia Varsator este rece si il racoreste imediat pe Leu. Il aduce cu picioarele pe pamant, il tempereaza si il completeaza perfect. Leul este semnul soarelui, identitatea sinelui si are inclinatii spre arta, muzica, filme creatie.

Varsatorul este semnul lui Uranus, un semn care este de asemenea incantat de arta, insa vede aceste elemente sub o alta forma, decat o face leul. Ambele semne sunt capabile sa se iubeasca la nesfarsit.

Zodii compatibile in 2019 Opozitia Fecioara – Pesti
Fecioara este semnul lui Mercur: o fire analitica, energica, logica si precisa. Fecioara vede lumea cu precizie si gaseste o explicatie pentru orice.

Pestii se afla in semnul lui Neptun si se caracterizeaza prin inutitie, imaginatie si sentimente profunde. Cele doua semne se completeaza, se ajuta reciproc pentru a se dezvolta pe toate palierele vietii. Chiar daca pot aparea certuri intre cei doi nativi, ele se vor stinge de la sine, deoarece flacara iubirii arde mai tare. Fecioarele sunt cele care ii ajuta pe pesti sa renunte la obiceiurile nesanatoase.

Zodii compatibile in 2019 Opozitia Capricorn – Rac
Ambitiosul si muncitorul Capricorn este ajutat de Rac sa viseze, sa se lase purtat de fercirea vietii, sa echilibreze balanta munca- placere. Aceste doua zodii fac casa buna in 2019, iar relatia lor este una fructuoasa si durabila. Oricine ii vede impreuna poate afirma cu sinceritate ca sunt cuplul ideal. Racul si Capricornul vor gasi intotdeauna, impreuna, solutii pentru rezolvarea problemelor si se vor sustine unul pe celalalt..

Zodii compatibile in 2019. Alte zodii opuse care se atrag
In afara de cele expuse mai sus, alte semne compatibile sunt: Taur si Scorpion, Gemeni si Sagetator, Berbec si Balanta.