Anamaria Vasile

La ce boli esti predispus in functie de zodia in care te-ai nascut

Cercetatori si oameni de stiinta din domeniul medical au descoperit ca luna in care ne-am nascut ne creeaza anumite predispozitii in ce priveste sanatatea. Atfel, rezultatele cercetarilor acestora au fost extinse si in ce priveste zodiile.

In continuare va prezentam la ce boli sunt predispusi nativii fiecarei zodii:

Berbecii sufera adesea de dureri de cap si sunt predispusi la accidente cerebrale. Pentru ca sunt firi agitate, berbecii au predispozitii spre afectiuni gastro-intestinale sau hepatobiliare. Cea mai buna recomandare este sa evite stresul si sa faca pauze din activitate. Odihna este esentiala pentru berbecii impulsivi.

Taurii sunt predispusi la dureri in gat, laringite, amigdalite sau sinuzite. Nici glanda tiroida nu trebuie sa fie neglijata de nativii acestei zodii. Cea mai buna recomandare este cumpatarea si disciplina alimentara pentru ca taurii sunt cunoscuti ca si gurmanzi inraiti.

Gemenii sunt predispusi accidentarilor, iar entorsele sunt cele mai comune. Racelile severe, pneumoniile si bronsitele sunt afectiuni la care sunt predispusi nativii Gemeni, care sunt foarte sensibili la frig si umezeala. Se recomanda ca Gemenii sa tina sub control nivelul de stres.

Racii au un sistem digestiv sensibil si sunt predispusi la indigestii sau alte tulburari gastro-intestinale. Stresul ii afecteaza pe Raci la nivelul functiilor stomacului, iar spre batranete, nativii acestei zodii sunt predispusi la incontinenta urinara.

Leii au, in general, probleme cardiace sau afectiuni legate de tensiunea arteriala si boli reumatice. Modul de viata prea activ si perioadele prea stresante, ii duc pe nativii Lei la dureri de spate si musculare.

Fecioarele au predispozitii catre afectiuni si tulburari digestive si sunt adesea victimele depresiilor, anemiilor sau problemelor hormonale. Fecioarele ar trebui sa acorde o atentie deosebita alimentatiei si sa elimine prajelile si condimentele in exces. Benefice pentru Fecioara sunt dietele vegetariene si meditatia.

Balantele sunt predispuse la afectiuni renale, iar hidratarea corespunzatoare este prima recomnadare pentru acesti nativi. Alte afectiuni de care pot suferi Balantele sunt migrenele si reumatismul. Modul de viata haotic nu poate sa aduca sanatate, iar Balantelor le este recomnadat sa practice sporturi si sa mentina o dieta echilibrata.

Scorpionii sunt predispusi la afectiuni genitale si nu sunt feriti nici de tulburari cardiovasculare sau nevroze. Scorpionilor li se recomanda ponderare si echilibru, ceea ce nu e deloc usor pentru cele mai seducatoare persoane din horoscop.

Sagetatorii sunt cei mai activi oameni din horoscop si, de multe ori, au o viata dezordonata, ceea ce le creeaza o predispozitie spre obezitate sau diabet. Consumul excesiv de mancare sau de bauturi ii poate duce la afectiuni hepatice, iar moderatia este un cuvant cheie pentru nativii acestei zodii.

Capricornii au predispozitii catre durerile de genunchi, dureri articulare, entorse sau fracturi. Si dantura este un punct slab in ce priveste sanatatea Capricornilor, care survine din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase.

Varsatorii ar trebui sa acorde o importanta sporita sistemului lor circulator pentru ca sunt adesea afectati de sedentarism. Exercitiile fizice si hrana sanatoasa sunt recomandarile cele mai bune pentru acesti nativi. Multi dintre Varsatori sufera de varice, nevroze sau Parkinson. Acesti nativi au o predisozitie spre accidente violente.

Pestii au picioarele extrem de sensibile, iar predispozitia spre alergii este cunoscuta in randul acestor nativi. Remediile naturiste sunt bine-venite pentru Pesti, iar virozele, pneumoniile sau dischineziile biliare trebuiesc trecute in lista afectiunilor la care sunt predispusi nativii acestei zodii.