Anamaria Vasile

Victor, fiul premierului Viorica Dancila, conversatie agramata pe Facebook! Ce i-a raspuns lui Oreste

Fiul Vioricai Dancila s-a facut din nou de ras. Oreste a postat o conversatie agramata, in care fiul premierului a raspuns unui internaut care l-a criticat. Mesajul fiului Vioricai Dancila a fost facut public de Oreste pe o retea de socializare.

Fiul premierului Romaniei a stat in loja principala la Ateneul Roman joi, 10 ianuarie, la ceremonia de inaugurare a presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. El a luat loc chiar langa Emil Constantinescu, Valer Dorneanu si Mihai Busuioc. Acesta din urma este seful lui Victor Dancila la Curtea de Conturi, acolo unde fiul premierului a fost angajat pe 29 ianuarie 2018. Fix in acea zi mama sa depunea juramantul de investire in functia de prim-ministru al Romaniei. Victor Dancila a fost criticat pentru tinuta sa de la Ateneu, pentru ca nu a avut cravata.

Victor, fiul premierului Viorica Dancila, conversatie agramata pe Facebook! „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”

Fiul premierului a primit critici pe Facebook, iar el a raspuns. Doar ca raspunsul fiului Vioricai Dancila a fost unul agramat. Discutia a fost facuta publica de Oreste. Un internaut i-a scris lui Victor Dancila. „Ba lache, nu ai avut si tu o cravata? Te duci la Ateneu ca un boschetar? Saracie”, a fost mesajul dur al celui care i-a scris fiului premierului. Victor Dancila a raspuns si el, dar agramat. „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”, a fost raspunsul incoerent al fiului prim-ministrului Romaniei.

Victor Dancila, fiul premierului, a fost criticat de mai multa lume pentru vestimentatia inadecvata pe care a afisat-o la evenimentul de la Ateneul Roman. Fiul Vioricai Dancila a fost imbracat intr-un sacou, cu o camasa albastra descheiata la gat. Asta in timp ce langa el alti actuali sau fosti demnitari au purtat toti cravata sau papion. Fiul premierului a fost singurul caruia acest accesoriu important la un asemenea eveniment i-a lipsit.