Anamaria Vasile

Zodiile care vor fi mai fericite ca niciodata in 2019. Trei dintre ele vor ramane insarcinate anul acesta

Zodii norocoase in 2019. Te gandesti ca a venit momentul sa iti maresti familia? Afla daca esti printre cele trei zodii care au mari sanse sa ramana insarcinate sau chiar sa nasca in 2019.

1. Zodii norocoase in 2019. Zodia Fecioara

Ferioarele prefera relatiile serioase si de lunga durata. Pentru aceasta zodie familia a fost si va fi mereu pe rimul plan, deci nu trebuie sa ne mire ca-si doresc din tot sufletul un copil. Tocmai de aceea, aveau de mult ideea conceperii unui copil alaturi de partenerul si se pare ca in anul 2019 acest lucru se va concretiza, spre fericirea lor. Odata cu venirea pe lume a acestuia, totul va lua o turnura total diferita.

2. Zodii norocoase in 2019. Zodia Balanta

Relatia lor va deveni si mai puternica odata cu aflarea vestii venirii pe lume a unui bebelus. Acesta le va schimba pe deplin viata si perceptia asupra viitorului. Este un pas extrem de important pe care asteptau de mult sa il faca.

3. Zodii norocoase in 2019. Zodia Sagetator

Anul 2019 este anul nativelor din zodia Sagetator. Acestea sunt pe cale sa isi indeplineasca un vis la care sperau de mult sa devina realitate. Vor afla minunata veste chiar la inceputul anului urmator, pentru ca mai apoi toata activitatea lor sa se desfasoare in jurul pregatirilor pentru venirea pe lume a bebelusului.