Anamaria Vasile

Acestea sunt cele mai fericite zodii din 2019. Totul le merge fabulos

Un an nou aduce cu sine noi dorinte, sperante, visuri si propuneri. De cele mai multe ori, nativele isi noteaza ceea ce vor sa obtina pe parcursul celor 12 luni ale anului, insa de multe ori acestea nu-si pot indeplini dorintele, din diferite motive.

Nu acelasi lucru se intampla in 2019 pentru 4 dintre nativele zodiacului. Tot ceea ce-si propun se indeplineste, motiv pentru care au parte de fericire nemarginita pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre planul sentimental sau despre cel financiar, aceste zodii nu duc lipsa de absolut nimic.

Iata care sunt cele 4 zodii care vor zambi pe parcursul intregului an:

Berbec

Femeile Berbec se numara printre norocoasele acestui an, deoarece dragostea este la locul ei, banii nu reprezinta o problema, iar sanatatea este una de fier. Astfel, femeile Berbec vor fi cu zambetul pe buze pe parcursul intregului an, deoarece nicio problema sau grija nu va sta in calea lor spre fericire.

Gemeni

Se pare ca 2019 se anunta a fi un an cu noroc pentru nativele Gemeni. Daca pana acum au considerat ca norocul sta departe de ele, incepand cu anul acesta, nativele vor primi la fiecare pas oportunitati de neratat, sanse si beneficii. Prin urmare, va fi un an plin de surprize placute si castiguri.

Balanta

Balantele se pot lauda in acest an cu reusite pe toate planurile. Balantele singure vor gasi persoana potrivita, chiar in cele mai neasteptate locuri, iar cele „luate” deja se vor putea mandri cu o relatie solida, bazata pe incredere, dragoste si comunicare. Pe plan financiar, lucrurile incep sa mearga un pic mai bine fata de anul precedent, iar problemele de sanatate nu-si fac aparitia.

Sagetator

Nativele zodiei Sagetator isi indeplinesc visul pe plan profesional, dupa lupte lungi si grele. Mai mult decat atat, nici la capitolul implinire sufleteasca nu stau rau, deoarece un nou membru isi va face aparitia in familie la finalul acestui an. Se pare ca 2019 va fi un an al castigurilor, atat financiare, cat si sufletesti.